• Coral Estate 229
  • Sint Willebrordus


TIPS

Massage thuis bij de villa
Boek een heerlijke massage aan huis. Onze huis-masseur komt naar de villa, en neemt alle benodigde producten mee. U hoeft alleen nog maar te ontspannen! Het geluid van de wuivende palmbomen, de vogeltjes en een kalme muziek op de achtergrond zorgt voor een onvergeetelijke ervaring! U voelt zich helemaal herboren nadien.

Stadswandeling met Dundu-tours
Jacqueline heeft je het beste beeld van Curacao, Willemstad. Boek een tour met deze vrouw, laat jezelf enthousiasmeren en ontdek het échte Curacao. Wij hebben al veel mensen naar haar doorgestuurd en iedereen is enorm te spreken over haar! Altijd een geweldig uitje met Jacqueline! Check haar Facebook.

Details Kas Curacao

Kas Curacao is een moderne Caribische vakantievilla, met alle luxe die u wenst en de sfeer van Curacao! Een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken en 3 ruime slaapkamers allen met grote inbouwkasten en een badkamer en-suite! Vanuit de woonkamer, keuken en master-slaapkamer geniet u van een 180 graden zeezicht!

Aan de voorzijde van de villa heeft u een ruim 80m2 groot pooldeck, waar u heerlijk kunt zonnen, onder de veranda kunt genieten van de schaduw en een heerlijke plons kunt nemen in de infinity-pool. Vanaf dit gehele pooldeck heeft u een fanatisch uitzicht over de azuurblauwe zee van Curacao, let goed op: met enige regelmaat zwemmen dolfijnen voorbij! Aan de achterzijde van de woning vind u nog een ruim terras. Geniet hier in de ochtend van de eerste zonnestralen, in de middag een fijn schaduwterras met een heerlijke bries. De tuin rondom de villa is tropisch aangelegd, ga op zoek naar leguanen, hagedissen en tropische vogels!

Kas Curacao is gebouwd op Coral Estate, een exclusief resort wat u als vakantieganger rust, ruimte, privacy en het belangrijkste veiligheid biedt. Alle componenten voor een geslaagde vakantie! In de directe omgeving vindt u de mooiste stranden van het eiland; Cas Abou, Porto Marie, Lagun om er even een paar te noemen! Verfijnde restaurants, mooi natuurgebieden als het Christoffelpark en de flamingo-area bij Jan Kok. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 25 min rijden, het vliegveld van Curacao bereikt u in 15-20 min.

Kas Curacao

Wij kijken uit naar uw komst...
Heeft u interesse? Of heeft u vragen over uw reis naar deze prachtige vakantiewoning? Neem dan contact met ons op. Kas Curacao staat voor u klaar voor een onvergetelijke vakantie.
  • Email info@kascuracao.com


Disclaimer & Privacy
Meer informatie?

Contact ons