• Coral Estate 229
  • Sint Willebrordus
CORAL ESTATE

Coral Estate verbindt zich op Banda Abou, het natuurlijke en autentieke gedeelte van Curacao. Het park bevindt zich tussen twee blikvangers van het eiland. Aan een kant vind u het bekende binnenmeer wat grenst aan de oude zoutpannen van Jan Kok. Doordat de zoutpannen niet meer in gebruik zijn strijken hier dagelijks tientalle kolonie's flamingo's neer. Een fasinerend en betoverd beeld direct aan het park grenzend. Het natuurpark biedt u diverse sportieve activiteiten zoals wandelen, mountainbiken, kajakken en kite surfen.

Coral Estate Centre
Coral Estate centre is het bruisende hart van het park. Hier komen vakantiegangers, bewoners en bezoekers van Coral Estate samen om te genieten van alle centre facaliciteiten die het park te beiden heeft. Hier vind u onderandere Koraal, Karakter, Spa en Wellness 8 experience, Bread en more, Coral Divers en diverse winkeljes. 

Koraal Rooftop
Koraal is een bar, restaurant en zwembad op rooftop niveau met een geweldig uitzicht! Overdag biedt deze locatie u een exclusieve zwembadervaring met zomers-cocktails, natuurlijke drankjes en  een verrassende lunchkaart. 's Avonds kun je er terecht in de cocktailbar, geniet hier van uw favoriete drankje of laat u verrassen door een van de cocktails. Bestel hier wat sharing-bites bij en geniet van uw avond!

Karakter Beach
Op zoek naar een fijne beachclub met wuivende palmbomen, talrijke schaduwplekken en service tot aan uw ligbed? Stop met zoeken en bezoek Karakter! Geniet van het kraakheldere water, pak uw snorkelset en neem een duik, geniet! In de avond transformeert de beachclud tot een verfijnd restaurant waar u heerlijk kunt eten, direct aan de ruisende zee! 

Spa en Wellness 8 experience
Een luxe spa op een bijzonder ontspannden locaties. U kunt hier terecht voor diverse behandelingen en treatments. Ook een kapper en sauna gedeelte bevind zich in het centrum. Voor als u echt even een momentje voor u zelf wenst..

Bread en More
Een kleine bakker die dagelijks geopend is van 07:00-15:00 uur. Geniet hier van diverse soorten broodjes, croissants, vers geperste sappen en speciale koffie's!

Coral Divers
Een 5-sterren PADI duikcentrum en een PADI Free-diver centrum, direct gelegen aan twee prachtige riffen: Rif St. Marie en Coral's Habitat. Men biedt dagelijks vele tochten aan voor beginnende en gevorderde duikers, echter kunnen snorkelaars hier ook terecht voor mooie tochten. U kunt hier ook terecht voor de huur van snorkelspullen, kajaks of boek hier een van de vele trips die men aanbiedt.

Kas Curacao

Wij kijken uit naar uw komst...
Heeft u interesse? Of heeft u vragen over uw reis naar deze prachtige vakantiewoning? Neem dan contact met ons op. Kas Curacao staat voor u klaar voor een onvergetelijke vakantie.
  • Email info@kascuracao.com


Disclaimer & Privacy
Meer informatie?

Contact ons