• Coral Estate 229
  • Sint Willebrordus




Kas Curacao

Kas Curacao is op de klif van St. Marie gebouwd, en hierdoor heeft de villa een 180 graden uitzicht over de Caribische zee. Het leven op Curacao speelt zich door het geweldige weer voornamelijk buiten af. Het middelpunt is de keuken, vanaf hier heb je zicht op alle leefruimtes van het huis. Zo ben je altijd in contact met je familie en/of vrienden! Fijn is het ruim 80m2 grote pool deck met een zonneterras, veranda, bar en natuurlijk het zwembad! Bij de bouw van de villa is gekozen voor een infinity-pool, waardoor het zicht van het zwembad doorloopt in de azuurblauwe zee. Geniet op de hoekbank van het zwembad van een fijne fles bubbels of hang over de infinity rand, kijkend op zee en laat je gedachte afdwalen… Als je in het zwembad zit dan weet je het… je hebt vakantie! Uiteraard zijn er rondom het huis diverse mogelijkheden om even de rust op te zoeken, laat je gedachten gaan en geniet van een heerlijke plekje in de schaduw.

Het totale woonoppervlak (binnen) is 300m2 en is voorzien van meerdere buitenruimtes, hierdoor ontbreekt het u aan niets. De villa bestaat uit een ruime woonkamer met een moderne luxe ingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. In totaal 3 slaapkamers met iedere hun eigen inloop-badkamer en in totaal 3 toiletten. Een ruim opgezet pooldeck, met zonneterras, veranda (porch), gezellige bar en natuurlijk uw eigen infinity-zwembad. Vanuit het zwembad heeft u een 180 graden uitzicht over een azuurblauwe zee! 

De tuin heeft een tropische uitstraling door de vele palmbomen, bananenbomen, aloë vera planten en natuurlijk ontbreekt een hangmat niet! Het perceel is op een natuurlijk manier rondom afgelosten en alleen toegankelijk via de toegangspoort. 

Alles voor een geweldige vakantie! 
 

Details Kas Curacao

Kas Curacao is een moderne Caribische vakantievilla, met alle luxe die u wenst en de sfeer van Curacao! Een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken en 3 ruime slaapkamers allen met grote inbouwkasten en een badkamer en-suite! Vanuit de woonkamer, keuken en master-slaapkamer geniet u van een 180 graden zeezicht!

Aan de voorzijde van de villa heeft u een ruim 80m2 groot pooldeck, waar u heerlijk kunt zonnen, onder de veranda kunt genieten van de schaduw en een heerlijke plons kunt nemen in de infinity-pool. Vanaf dit gehele pooldeck heeft u een fanatisch uitzicht over de azuurblauwe zee van Curacao, let goed op: met enige regelmaat zwemmen dolfijnen voorbij! Aan de achterzijde van de woning vind u nog een ruim terras. Geniet hier in de ochtend van de eerste zonnestralen, in de middag een fijn schaduwterras met een heerlijke bries. De tuin rondom de villa is tropisch aangelegd, ga op zoek naar leguanen, hagedissen en tropische vogels!

Kas Curacao is gebouwd op Coral Estate, een exclusief resort wat u als vakantieganger rust, ruimte, privacy en het belangrijkste veiligheid biedt. Alle componenten voor een geslaagde vakantie! In de directe omgeving vindt u de mooiste stranden van het eiland; Cas Abou, Porto Marie, Lagun om er even een paar te noemen! Verfijnde restaurants, mooi natuurgebieden als het Christoffelpark en de flamingo-area bij Jan Kok. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 25 min rijden, het vliegveld van Curacao bereikt u in 15-20 min.

Kas Curacao

Wij kijken uit naar uw komst...
Heeft u interesse? Of heeft u vragen over uw reis naar deze prachtige vakantiewoning? Neem dan contact met ons op. Kas Curacao staat voor u klaar voor een onvergetelijke vakantie.
  • Email info@kascuracao.com


Disclaimer & Privacy
Meer informatie?

Contact ons