• Coral Estate 229
  • Sint Willebrordus


Stranden Curacao

Onze favoriete standen op steenworp afstand van de villa:

Karakter Beach:
Het strand op het park Coral Estate, een perfect strand voor als u van puur genieten houdt! Hagelwit strand,hangmatten, ligbedjes, bediening op het strand, bar en restaurant dat alles op 1 plek! De ultieme plek voor een echte strand fanaat, start met een ontbijt en eindig met een diner.. Spring het water in en laat je overrompelen door de mooie onderwaterwereld, geniet van de Caribische zee! Let op: Voor het strand komen regelmatig groepen dolfijnen langs zwemmen, en nee dit is geen droom!

Daaibooi Beach:
Een kleiner strandje direct om de hoek van Coral Estate. Het is een echt lokaal standje met rustig water en ondiep water, leent zich perfect voor een mooie snorkel-trip (er zijn veel vissen). Er is een kleine bar/restaurant prima voor een kleine hap of een lekkere koud biertje. Let op: Dit standje is ook erg in trek bij de lokals van Curacao, vooral in het weekend kan het soms erg druk zijn. 

Playa Porto Marie:
Op nog geen 5 minuten rijden vanaf Kas Curacao een van de meeste fijne standen van Curacao. Een mooi strand met een rif voor de deur trekt dagelijks veel duikers en snorkelaars naar dit strand toe. Een fijn strand om een dag door te brengen, lunch in het bijbehorende restaurant en geniet van de zonsondergang met verkoelend biertje! 

Playa Lagun:
Een klein strandje, verschuilt tussen hoge kliffen met een adembeneembaar mooie onderwaterwereld. Als je hier eenmaal in het water ligt met je snorkel, vergeet je de tijd! Een groenblauwe zee nodigd je uit, door de hoge kliffen breken de golven en is het water hier erg rustig. Een goede schuilplaats voor vissen en zeeschilpadden. Bij Playa Lagun zie je dagelijks autentieke vissers nog hun werk doen, koop hier een verse vis voor een paar gulden! Tevens is het op dit strand toegestaand om legaal te BBQ-en! 

Cas Abao Beach:
Cas Abao is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereled, en dat is natuurlijk niet voor niets! Een tweede mooie bijkomstigheid is dat het vanuit de villa nog geen 10 minuten rijden is naar dit strand. Niet alleen het strand is hier prachtig, ook een perfecte locatie voor snorkelaars en duikers. Het water is er kraak helder, je vindt er een mooie vegatatie aan verschillende soorten vis en het is er heerlijk zonnen op een van de strandbedjes! Wanneer je op Curacao bent geweest moet je op Cas Abao zijn geweest, het wordt vaak 'het' strand van Curacao genoemd! 

Details Kas Curacao

Kas Curacao is een moderne Caribische vakantievilla, met alle luxe die u wenst en de sfeer van Curacao! Een ruime woonkamer, luxe ingerichte keuken en 3 ruime slaapkamers allen met grote inbouwkasten en een badkamer en-suite! Vanuit de woonkamer, keuken en master-slaapkamer geniet u van een 180 graden zeezicht!

Aan de voorzijde van de villa heeft u een ruim 80m2 groot pooldeck, waar u heerlijk kunt zonnen, onder de veranda kunt genieten van de schaduw en een heerlijke plons kunt nemen in de infinity-pool. Vanaf dit gehele pooldeck heeft u een fanatisch uitzicht over de azuurblauwe zee van Curacao, let goed op: met enige regelmaat zwemmen dolfijnen voorbij! Aan de achterzijde van de woning vind u nog een ruim terras. Geniet hier in de ochtend van de eerste zonnestralen, in de middag een fijn schaduwterras met een heerlijke bries. De tuin rondom de villa is tropisch aangelegd, ga op zoek naar leguanen, hagedissen en tropische vogels!

Kas Curacao is gebouwd op Coral Estate, een exclusief resort wat u als vakantieganger rust, ruimte, privacy en het belangrijkste veiligheid biedt. Alle componenten voor een geslaagde vakantie! In de directe omgeving vindt u de mooiste stranden van het eiland; Cas Abou, Porto Marie, Lagun om er even een paar te noemen! Verfijnde restaurants, mooi natuurgebieden als het Christoffelpark en de flamingo-area bij Jan Kok. Het centrum van Willemstad ligt op ongeveer 25 min rijden, het vliegveld van Curacao bereikt u in 15-20 min.

Kas Curacao

Wij kijken uit naar uw komst...
Heeft u interesse? Of heeft u vragen over uw reis naar deze prachtige vakantiewoning? Neem dan contact met ons op. Kas Curacao staat voor u klaar voor een onvergetelijke vakantie.
  • Email info@kascuracao.com


Disclaimer & Privacy
Meer informatie?

Contact ons